Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

A PEAC ellen szombaton hazai pályán

2022. 02. 11.

Két hét szünetet követően hazai pályán, a Kozármisleny Városi Sportcsarnokban fogadjuk a NKA Universitas PEAC csapatát, a találkozó 20:15-kor fogja kezdetét venni.
A BKG elleni nagyon fontos győzelmet követően az alapszakaszból hátra lévő 4 mérkőzésen a tabella élmezőnyéhez tartozó csapatokkal fogunk találkozni, elsőként a PEAC ellen. Ezeken az összecsapásokon természetesen a minél szorosabb eredmény kiharcolása a cél, valamint a play outra történő felkészülés. Mindenki egészségesen várja a holnapi mérkőzést, így teljes csapattal fogunk tudni kiállni.
Fontos információ, hogy a találkozó előtt kézilabda mérkőzés lesz, így a lelátón a kilátogató szurkolók és érdeklődők 20:00-tól foglalhatják majd el helyüket.
A mérkőzés ingyenesen lesz megtekinthető a hatályos járványügyi szabályok figyelembevételével, a csarnok területén belül a maszk viselése kötelező. (18 éves kor felett védettségi igazolvány felmutatásával, kiskorú, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező nézőink nagykorú, védettséggel rendelkező kisérővel tekinthetik meg az összecsapást)
PINKK Pécsi 424 -  NKA Universitas PEAC
Jv.: Tóth Cecília, Nyilas István, Földesi Ádám (Maár Gábor)
2021.02.12., szombat – 20:15, Kozármisleny Városi Sportcsarnok