Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Vasárnap hazai pályán a BEAC ellen

2021. 10. 22.

Vasárnap az ELTE BEAC Újbuda csapatát fogadjuk a Kozármisleny Városi Sportcsarnokban, a találkozó 15:00-kor fogja kezdetét venni.
Sajnos Monica Engelman keresztszalag szakadást szenvedett, Dr. Tállay András hétfőn sikeres műtétet végzett el a sérült térdén, immár biztos, hogy ebben a szezonban nem fog tudni pályára lépni. Többi maródi játékosunk hamarosan visszatérhet a teljes intenzitású edzésekhez, reméljük hamarosan a mérkőzéseken is számíthatunk majd rájuk.
A BEAC egy bravúros DVTK elleni győzelmet követően érkezik hozzánk, a múlt hétvégi meccsünk nekünk is jobban sikerült, a TF ellen előrébb tudott lépni a csapat és szoros mérkőzést tudott játszani. Agresszív, jó játékot mutat idén aktuális ellenfelünk, így nekünk is hasonlóan kell hozzá állnunk a találkozóhoz egy jó eredmény elérésének az érdekében.
A mérkőzés ezúttal is ingyenesen lesz megtekinthető a helyszínen a hatályos járványügyi szabályok figyelembevételével. (18 éves kor felett védettségi igazolvány felmutatásával, kiskorú, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező nézőink nagykorú, védettséggel rendelkező kisérővel tekinthetik meg az összecsapást)
PINKK Pécsi 424 - ELTE BEAC Újbuda
Jv.: Győrffy Pál, Nyilas István, Balogh Gyula (Bognár Tibor)
2021.10.24., vasárnap – 15:00, Kozármisleny Városi Sportcsarnok