Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

A szünet után Szekszárdon folytatjuk a bajnokságot

2020. 11. 27.

Pontosan egy hónappal a Győr elleni mérkőzést követően csapatunk számára is folytatódik a bajnokság, szombaton 17:00-kor az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként lépünk pályára. A válogatott szünet előtt két mérkőzésünk is halasztásra került, ezt követően sajnos november elején csapatunkat is elérte a koronavírus, több játékosunk is enyhe tüneteket mutatott, az elvégzett tesztek a gyanút megerősítve pozitív eredményt hoztak. A járványügyi szabályokat, utasításokat szem előtt tartva, ha korlátozott keretek között is, de több mint két hét teljes leállás után tudott Vanja Miljkovic újra edzéseket vezényelni. A fertőzésen átesett játékosaink az előírt protokollnak megfelelően, a tüzetes orvosi vizsgálatok elvégzését követően fokozatosan tudnak visszatérni. Szombaton még biztosan lesznek hiányzóink, de hamarosan már teljes kerettel fogunk tudni készülni.
Az érdemi edzéseket hétfőn tudtuk elkezdeni, így természetesen nem a legjobb formában várjuk az összecsapást. Az elmúlt heteket követően, amikor sajnos nem a kosárlabda állt a középpontban, a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen és a mérkőzések sorával visszatérjünk a megszokott ritmushoz.
A szombati találkozó a hatályos szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, azonban online élőben követhető lesz a MindiGo Sport felületén.
Atomerőmű KSC Szekszárd – PINKK Pécsi 424
Jv.: Cziffra Csaba, Ádám József, Kovács Nimród (Faidt Mihály)
2020.11.28., szombat – 17:00, Szekszárd Városi Sportcsarnok