Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Bajnoki nyitány hazai pályán a Vasas ellen

2020. 10. 01.

Hosszú szünet után újra tétmérkőzésen lép pályára csapatunk pénteken a Vasas Akadémia ellen a Kozármisleny Sportcsarnokban 19:15-kor.
Az augusztus elején kezdődött alapozásba folyamatosan kapcsolódtak be a külföldi játékosok, a hónap végén már a teljes állomány Vanja Miljkovic rendelkezésére állt. A Szigetszentmiklós elleni győztes felkészülési mérkőzést követően a csapat szeptember 8-án hat napos edzőtáborba vonult Szentesre, majd a Sió-kupán való részvétel után a PEAC, majd a Szekszárd elleni mérkőzésekkel zárult az előszezon.
Felkészülten várják a lányok a pénteki összecsapást, vezetőedzőnk azonban nem számíthat litván centerünk, Daugile Sarauskaite játékára, aki sérülést szenvedett a PEAC elleni utolsó mérkőzésen, remélhetőleg hamarosan újra becsatlakozhat a munkába.
A mérkőzés a hatályos előírásoknak megfelelőek szurkolók előtt kerülhet megrendezésre. Ezúton szeretnénk kérni mindenkit a szabályok betartására, a beléptetésnél testhőmérséklet ellenőrzés lesz (37,5°C felett a belépés tilos), a maszk használata a sportcsarnok teljes területén kötelező, a nem egy háztartásban élők számára 1,5 távolságot kell tartani a nézőtéren, ahol étel és ital fogyasztása tilos.
A mérkőzésre a belépőjegyek továbbra is a felnőtteknek 1000,- Ft, míg a nyugdíjasok számára 700,- Ft áron válthatóak.
Várjuk szeretettel minden szurkolónkat, érdeklődőt, hajrá PINKK!
PINKK-Pécsi 424 – Vasas Akadémia
Jv.: Farkas Gábor, Kovács Nimród, Nyilas István (Faidt Mihály)
2020.10.02., péntek – 19:15, Kozármisleny Sportcsarnok