Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Az idei év első bajnoki mérkőzésén a BEAC ellen

2019. 01. 07.

A 2019-es esztendő első bajnoki mérkőzésén kedden az ELTE BEAC Újbudához látogatunk. A hétvégi EWBL forduló alkalmával Kassán két találkozón szerepelt csapatunk, ahol a szombati nagyobb arányú vereséget követően vasárnap kiegyenlített csatát vívtunk fehérorosz ellenfelünkkel szemben, azonban egy utolsó másodperces kosárral vereséget szenvedtünk, ahol a második negyedben Ruzica Dzankic vállsérülés szenvedett, sajnos rá holnap sem számíthatunk. Örömteli hír, hogy visszatért a hétvégén Vári Zita, valamint Raus Vivien is a társakkal tart már a keddi összecsapásra.
Nem lesz egyszerű feladatuk a lányoknak, hiszen négy nap leforgása alatt a harmadik mérkőzés vár rájuk, Laczka Miklós várakozásai a találkozó előtt:
„Fontos mérkőzés vár ránk Budapesten. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a BEAC jó formában van, emellett mi a hétvégén két meccset is játszottunk Kassán,ami azért nem könnyíti a dolgunkat. Sajnos a sérülésekkel sincs nagyobb szerencsénk most, mint a szezon első felében. Mindezek ellenére viszont bízom a csapatban, mivel a lányok már többször is megmutatták, hogy képesek nehéz helyzetben is szívvel-lélekkel játszani és jó teljesítményt nyújtani. Erre lesz szükségünk holnap is ahhoz, hogy nyerni tudjunk.”
ELTE BEAC Újbuda – PINKK-Pécsi 424
Jv.: Papp Péter, Lengyel Ádám, Válé Flórián (Schäffer Béla)
2019.01.08., kedd, 19:00 - Budapest, Gabányi László Sportcsarnok