Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Új játékossal kiegészülve a Vasas ellen idegenben

2018. 12. 04.

A szerdai napon, 19:00 kezdettel a Vasas Akadémia ellen lép csapatunk pályára idegenben. A mérkőzésen bemutatkozik a bajnokságban is csapatunk új igazolása, Ruzica Dzankic. A 24 éves, 181 cm magas, 2-3 poszton bevethető horvát válogatott játékos a tavalyi szezont a Sepsiszentgyörgy csapatánál töltötte. Ruzica a hétvégén az EWBL rosztovi fordulójának mérkőzésein már pályára is lépett csapatunk színeiben.
A hosszú oroszországi utazást követően a lányokra nehéz feladat vár, Laczka Miklós vezetőedzőnk gondolatai a párharc előtt:
„Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk a Vasas otthonában. Remélhetőleg a sérülések, a hétvégi utazás és mérkőzések ellenére megfelelő teljesítményt tudunk majd nyújtani. Az biztos, hogy a lányok motivációjával nincs probléma és szeretnénk megszerezni a harmadik győzelmünket. Ehhez rendkívül pontos és fegyelmezett játékra lesz szükségünk, emellett a BEAC ellen mutatott küzdés is elengedhetetlen lesz. A lényeg, hogy újra ki kell tennünk szívünket-lelkünket a pályára és együtt kell harcolnunk a sikerért.”
Vasas Akadémia – PINKK-Pécsi 424
Jv.: Pálla Zoltán, Goda László, Csabai-Kaskötő Brigitta (Hartyáni Zsolt)
2018.12.05., szerda – Vasas Pasaréti Sporcentrum