Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Az első idegenbeli győzelem a cél szombaton

2018. 11. 09.

Csapatunk a múlt hét végén megszerezte az idei bajnokságban első győzelmét hazai pályán a VBW CEKK Cegléd ellen, szombaton a bajnokságban eddig nyeretlen MTK elleni fellépésen az első idegenbeli győzelem megszerzése lesz a tét, ellenfelünk az első győzelmét megszerezve szeretné ezt megakadályozni. Csapatunk rotációja szerencsére már kibővülhet az összecsapásra, Zsilinszki Lilla visszatér sérüléséből és várhatóan pályára is léphet.
Laczka Miklós vezetőedzőnk gondolatai a mérkőzéssel kapcsolatban:
„Számunkra nagyon fontos mérkőzés következik szombaton. Biztosak lehetünk benne, hogy az MTK mindent meg fog tenni az első győzelme megszerzéséért, ezért az utóbbi pár napban sokat készültünk rájuk. Mi a Cegléd elleni győzelem után remélem, hogy ugyanazt a lelkes, bátor és felszabadult játékot tudjuk hozni, mint múlt héten. A mérkőzés kulcsa az lehet, hogy tudunk-e a saját ritmusunkban játszani és ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre. Bízunk benne, hogy ez sikerülni fog és szeretnénk megszerezni a második győzelmünket.”
Hír még csapatunk háza tájáról, hogy az eredetileg november 16-ra kiírt Vasas elleni, idegenbeli mérkőzés időpontja december 5-re módosul, a találkozó 19:00 kezdéssel kerül majd megrendezésre.
MTK Budapest – PINKK-Pécsi 424
JV: Pozsonyi László, Vida József, Bagi Bálint (Dr. Gincsai János)
MTK Kosárlabda csarnok
2018.11.10. – 18:00