Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Bajnoki rajt Szekszárdon

2018. 09. 27.

A holnapi nap folyamán csapatunk a felkészülési időszak után a tavalyi bajnokságban ezüstérmes, Magyar Kupa győztes Atomerőmű KSC Szekszárd ellen kezdni meg szereplését a 2018/19-es bajnokságban, 18:00-kor a Szekszárd Városi Sportcsarnokban. A mérkőzésen Emilija Podrug sérülés miatt nem léphet pályára, Jáhni Zsófia az U23-as B33 magyar válogatott tagjaként szerepel a Kínában megrendezésre kerülő világbajnokságon, Csutorás Fanni pedig a következő hetekben még rehabilitációját végzi.
Laczka Miklós vezetőedző gondolatai a mérkőzés előtt:
„Mindenképpen nehéz feladat áll előttünk így, hogy a bajnokság első fordulójában a bajnoki ezüstérmes Szekszárdhoz látogatunk. A legfontosabb feladat az lesz, hogy néhány fontos játékosunk hiányának ellenére pozitív mentalitással lépjünk pályára. Biztosan nagyon fizikális mérkőzés lesz, amiből ez a fiatal csapat sokat tud tanulni arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk a szezon során. Szeretnék továbbá a felkészülés során fontos szerepet kapó taktikai elemekből minél többet viszont látni, még egy ilyen erős ellenfél ellen is. Összességében az a célunk, hogy az ebben a pillanatban adott lehetőségekhez képest a lehető legjobb formánkat tudjuk mutatni!”
A pénteki mérkőzést követően rövid időn belül következik az újabb erőfelmérő, a jövő hét folyamán csapatunk az EWBL-ben is megkezdi szereplését Lettországban, Daugavpils városában. Az első állomáson három nap leforgása alatt három mérkőzés vár a lányokra, sorrendben az ellenfelek a Tsmoki-Minsk, Young Angels Kosice és az SBS Ostrava csapatai lesznek.
A 2018/19-es bajnoki kiírás során is lehetőség lesz PINKK pártoló kártya vásárlására a tavalyi évhez hasonlóan 10.000,- Ft áron, amellyel csapatunk összes hazai bajnoki mérkőzésén felül a PEAC-Pécs hazai mérkőzései is megtekinthetőek a két pécsi kosárlabda csapat együttműködésének keretében.
PINKK pártoló kártya: 10.000 Ft
Belépőjegy felnőtt: 1.000 Ft
Belépőjegy nyugdíjas, diák: 700 Ft