Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Bemutatkoznak az újak!

2017. 09. 19.

Most induló sorozatunkban bemutatkoznak új játékosaink és Jens Tillman vezetőedző.

Ivey Slaughter - a hatgyermekes család leánya

Az óceán túlpartjáról érkezett a PINKK Pécsi 424 egyik külföldi kosarasa. Az Amerikai Egyesült Államokban támadóként ismerik a hölgyet. Kora alapján előtte a jövő. Illetve, a 2017-2018-as magyar női NB I-ben, remélhetőleg a jelen is, ami a mi a szemünk előtt fog lejátszódni, méghozzá heteken belül.
- Meglehetősen messziről, Georgia államból jöttem Magyarországra - vágott a dolgok közepébe Ivey Slaughter. - Egyetemi tanulmányaimat a Florida State Egyetemen végeztem.
- Rendben, de most vigyünk végig egy kicsivel hosszabb támadóidőt. Úgy tudjuk, nem az egyke gyerekek sorsa jutott neked.
- Öt testvérem van, fiúk, lányok. Szóval népes családba születtem bele, aminek természetesen nagyon örülök. El sem tudom képzelni, milyen lehet egyedül felcseperedni, unatkozni a többiek nélkül. Amúgy 1994-ben születtem, október 4-én.
- A sportos lét természetesnek tűnt a kezdetektől?
- A kosárlabda előtt tizenkét évig tornásztam. Hatodik osztályos koromban kezdtem kosarazni, amibe az első pillanatban beleszerettem. De az atlétikába is belekóstoltam. Az általános iskolámban a mai napig én tatrom a hármasugrás rekordját. Ezek szerint mozgékony kislány lehettem, bár ezen akkoriban tudatosan nem gondolkodtam. A sport könnyen jött, megragadtam az adódó alkalmakat. Szerencsére érkezett a labda, akkor azért úgy éreztem, ez lehet az igazi, amiben a legjobban teljesíthetek. Mégiscsak egy közösség játszhatja, ami fontos számomra.
- De a lasztit sem lehet éjjel-nappal pattogtatni, néha meg kell pihenni!
- Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, lógni a barátokkal és a családommal lenni. Most persze új életformával kell megismerkednem, hiszen Európába szerződtem. Ettől természetesen nem rémültem meg, mert egy új társaságba is képes leszek könnyedén beilleszkedni.