Magyar Bajnokság III. Helyezett, 2013. 2016. Magyar Bajnok, 2014. Magyar Kupa III. Helyezett, 2015. 2016.
Tabella
Kiemelt támogatóink


Támogatóink
Jegyek, bérletek
Facebook
Hírek

Bemutatkoznak az újak!

2017. 09. 19.

Most induló sorozatunkban bemutatkoznak új játékosaink és Jens Tillman vezetőedző.

Ivey Slaughter - a hatgyermekes család leánya

Az óceán túlpartjáról érkezett a PINKK Pécsi 424 egyik külföldi kosarasa. Az Amerikai Egyesült Államokban támadóként ismerik a hölgyet. Kora alapján előtte a jövő. Illetve, a 2017-2018-as magyar női NB I-ben, remélhetőleg a jelen is, ami a mi a szemünk előtt fog lejátszódni, méghozzá heteken belül.
- Meglehetősen messziről, Georgia államból jöttem Magyarországra - vágott a dolgok közepébe Ivey Slaughter. - Egyetemi tanulmányaimat a Florida State Egyetemen végeztem.
- Rendben, de most vigyünk végig egy kicsivel hosszabb támadóidőt. Úgy tudjuk, nem az egyke gyerekek sorsa jutott neked.
- Öt testvérem van, fiúk, lányok. Szóval népes családba születtem bele, aminek természetesen nagyon örülök. El sem tudom képzelni, milyen lehet egyedül felcseperedni, unatkozni a többiek nélkül. Amúgy 1994-ben születtem, október 4-én.
- A sportos lét természetesnek tűnt a kezdetektől?
- A kosárlabda előtt tizenkét évig tornásztam. Hatodik osztályos koromban kezdtem kosarazni, amibe az első pillanatban beleszerettem. De az atlétikába is belekóstoltam. Az általános iskolámban a mai napig én tatrom a hármasugrás rekordját. Ezek szerint mozgékony kislány lehettem, bár ezen akkoriban tudatosan nem gondolkodtam. A sport könnyen jött, megragadtam az adódó alkalmakat. Szerencsére érkezett a labda, akkor azért úgy éreztem, ez lehet az igazi, amiben a legjobban teljesíthetek. Mégiscsak egy közösség játszhatja, ami fontos számomra.
- De a lasztit sem lehet éjjel-nappal pattogtatni, néha meg kell pihenni!
- Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, lógni a barátokkal és a családommal lenni. Most persze új életformával kell megismerkednem, hiszen Európába szerződtem. Ettől természetesen nem rémültem meg, mert egy új társaságba is képes leszek könnyedén beilleszkedni.