Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Roberto Hernández értékelése a bajnoki évadról a rájátszás megkezdése előtt

2014. 04. 08.

A szezon eddigi részét illetően: sok hullámunk volt az év során. Az alapozás alatt nagyon keményen dolgoztunk, hogy készen álljunk. Tudtuk, hogy a szezon elején nagyon nehéz lesz. Nehéz meccseket kellett otthon és idegenben játszanunk, de azt gondolom, hogy jó ritmusban, magas szinten kezdtünk.
Sajnos a harmadik- negyedik meccs után ez megváltozott, és lefelé haladt a teljesítményünk. Voltak bizonyos helyzetek, amiket nem sikerült legyőznünk a meccsek illetve az edzések alatt. Emiatt sajnos a teljesítményünk nem volt jó számos meccsen. Ezzel egy időben néhány játékosunkat is elvesztettünk, mint Lengyel Dalmát, Ajdukovicot, Mincikovát, tehát sok játékost elvesztettünk. Talán ezekben a pillanatokban nem voltunk elég erősek.
Karácsony után viszont visszaszereztünk a lelkünket és a szívünket csapat szinten és egyénileg is, így sokkal jobb teljesítményt mutattunk. Így nagyon jó pillanatban érkeztünk el a rájátszáshoz. Meglátjuk, hogy döntőbe tudunk-e jutni. Mindenki készen áll, hogy keményen dolgozzon ezért a célért.
A rájátszás első lépcsőfoka Győr, akik ellen két vagy három meccset kell játszanunk. Nem lesz könnyű, de azt gondolom, hogy fizikailag és mentálisan is nagyon jó állapotban érkeztünk ehhez a ponthoz, aminek nagyon örülök. Optimista vagyok a rájátszással kapcsolatban.