Magyar Bajnokság III. Helyezett, 2013. 2016. Magyar Bajnok, 2014. Magyar Kupa III. Helyezett, 2015. 2016.
Tabella
Kiemelt támogatóink


Támogatóink
Jegyek, bérletek
Facebook
Hírek

Újra pályán

2014. 03. 29.

Az elmúlt napokban - úgy gondoljuk - mindenki kielemezte már a Magyar Kupa döntőjével kapcsolatos érzéseit és érzelmeit. Nehéz volt a hét, hiszen a kupakudarc felsorakozott az évad negatív eseményeinek a sorába. Elvesztettünk sok fontos hazai mérkőzést, nem sikerült továbblépni az Európa Kupában és bár megteremtettük az esélyt, nem tudtunk túljutni a Magyar Kupa negyeddöntőn.
Azonban a mérleg pozitív oldalán is van mit felsorakoztatnunk. Az évad elején Iványi Dalma nagyszerű játékával legyőztük a Sopron csapatát. Karácsony előtt a jelenleg listavezető DVTK otthonából hoztuk el a bajnoki pontokat. A győri csapatot a középszakasz során oda-vissza legyőztük. A kupamérkőzésen pedig a PEAC-Pécs ellen a 38. percben még stabilan vezettünk. A szezon közben játékoscserékkel tovább épült és erősödött a csapategység.
Március 30-tól lányaink számára folytatódik a bajnokság. Először a ZTE NKK csapatát fogadjuk Komlón, majd április másodikán újra találkozik a két csapat. A középszakasz fináléjában pedig az MTK-val méri össze erejét a PINKK gárdája.
Amennyiben a PINKK lányok a középszakaszból hátralévő három mérkőzésüket megnyerik, legrosszabb esetben is a 4. helyen végeznek. Ami azt jelenti, hogy csapatunk a play-off negyeddöntőnek a hazai pálya előnyével futhat neki. A győri csapat mérkőzéseitől függően a rájátszási pozíció még változhat, de nagy valószínűséggel PINKK-Győr párharcra számíthatunk a legjobb 4 közé jutásért. A ZTE elleni kettő és az MTK elleni hazai mérkőzés nagyon jó felkészülési lehetőség a csapat építésére és önbizalmának növelésére. Nekünk pedig hinnünk kell, hogy az évad során elvégzett edzésmunka meghozza a gyümölcsét és sikerül éremmel befejezni a szezont.
Ne feledjük, minden mozdulatnak, dobásnak és másodpercnek jelentősége volt, van, lesz!
Ezért kell ott lennünk március 30-án este a lelátón. Hiszen...
...újra pályán a PINKK Pécsi 424!