Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Újra pályán

2014. 03. 29.

Az elmúlt napokban - úgy gondoljuk - mindenki kielemezte már a Magyar Kupa döntőjével kapcsolatos érzéseit és érzelmeit. Nehéz volt a hét, hiszen a kupakudarc felsorakozott az évad negatív eseményeinek a sorába. Elvesztettünk sok fontos hazai mérkőzést, nem sikerült továbblépni az Európa Kupában és bár megteremtettük az esélyt, nem tudtunk túljutni a Magyar Kupa negyeddöntőn.
Azonban a mérleg pozitív oldalán is van mit felsorakoztatnunk. Az évad elején Iványi Dalma nagyszerű játékával legyőztük a Sopron csapatát. Karácsony előtt a jelenleg listavezető DVTK otthonából hoztuk el a bajnoki pontokat. A győri csapatot a középszakasz során oda-vissza legyőztük. A kupamérkőzésen pedig a PEAC-Pécs ellen a 38. percben még stabilan vezettünk. A szezon közben játékoscserékkel tovább épült és erősödött a csapategység.
Március 30-tól lányaink számára folytatódik a bajnokság. Először a ZTE NKK csapatát fogadjuk Komlón, majd április másodikán újra találkozik a két csapat. A középszakasz fináléjában pedig az MTK-val méri össze erejét a PINKK gárdája.
Amennyiben a PINKK lányok a középszakaszból hátralévő három mérkőzésüket megnyerik, legrosszabb esetben is a 4. helyen végeznek. Ami azt jelenti, hogy csapatunk a play-off negyeddöntőnek a hazai pálya előnyével futhat neki. A győri csapat mérkőzéseitől függően a rájátszási pozíció még változhat, de nagy valószínűséggel PINKK-Győr párharcra számíthatunk a legjobb 4 közé jutásért. A ZTE elleni kettő és az MTK elleni hazai mérkőzés nagyon jó felkészülési lehetőség a csapat építésére és önbizalmának növelésére. Nekünk pedig hinnünk kell, hogy az évad során elvégzett edzésmunka meghozza a gyümölcsét és sikerül éremmel befejezni a szezont.
Ne feledjük, minden mozdulatnak, dobásnak és másodpercnek jelentősége volt, van, lesz!
Ezért kell ott lennünk március 30-án este a lelátón. Hiszen...
...újra pályán a PINKK Pécsi 424!