Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Kupára hangolódva, kulcsmeccs a középszakaszban

2014. 03. 13.

Március 16-án Győrben kamerák kereszttüzében lép pályára a PINKK-Pécsi 424. Az elmúlt időszakban több ponton is megváltozott a csapatunk kerete, ennek köszönhetően bizakodva várhatjuk a Győr elleni rangadót. A Közép-európai Ligában több kellemetlen vereséget szerzett csapatunk, s emiatt a rájátszás kezdetére papírforma szerint nem léphetünk előrébb a 4. helynél. A 4. helyezés elérése azonban több szempontból is kulcsfontosságú. Legfőképp amiatt, hogy várhatóan az a Győr lesz a bajnoki negyeddöntőben az ellenfelünk, akivel épp a következő mérkőzést játsszuk. Vagyis a vasárnapi eredmény egyben előrevetíthet egy tavalyihoz hasonló bajnoki helyezést.
A PINKK a középszakaszban eddig valamennyi mérkőzését megnyerte, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű feladat vár rájuk vasárnap. A győri csapat formája felfelé ível, március elején Miskolcon szorongatták meg a DVTK-t, majd néhány nap múlva hazai pályán győzték le a PEAC-Pécs gárdáját. Eközben a PINKK csapatában Pascua játéka kérdéses, a fiatal játékosaink közül Katona és Adamecz is sérüléssel bajlódik.
A mérleg másik oldalán azonban ott van Holt és Kennedy, akik egyre inkább megtalálják helyüket a csapatban és a PEAC-PINKK Magyar Kupa negyeddöntőre nem is lehetne jobb felkészülési mérkőzést szervezni, mint a Győr elleni bajnoki rangadó.
A tavasz első meleg napsugaraival a D vitamin mellett érkezik az adrenalin is. Minden nappal közelebb kerülünk a Magyar Kupa nyolcasdöntőjéhez, s ha már a gondolattól is mehetnéked van, tarts velünk Győrbe, és szurkolj velünk az újabb PINKK sikerért.
HAJRÁ Vasút, HAJRÁ PINKK!
A mérkőzést a Digi Sport 2 TV élőben közvetíti!
2014. március 16. 13.00
HAT AGRO UNI Győr - PINKK Pécsi 424
Magvassy Mihály Sportcsarnok
9027 Győr, Kiskút liget