Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Pécsi est

2014. 01. 11.

2014. január 12-én este újra Pécsett lép pályára a PINKK Pécsi 424 a PEAC-Pécs vendégeként. A Lauberben várhatóan szép számú közönség előtt csaphat össze a két együttes.
Az idei szezonban Komlón egy kiélezett mérkőzésen a PEAC diadalmaskodott 2 ponttal, s a bajnokság jelenlegi állását tekintve is a hazai együttes tűnik esélyesebbnek. A PINKK játékoskerete jelenleg a metamorfózis állapotában van, így nehéz megjósolni, hogy milyen játékkal rukkol elő a csapat. Bizakodásra adhat okot, hogy a Zágráb elleni mérkőzésen még megfogyatkozott kerettel is voltak jó periódusok a csapat játékában. Reméljük, hogy a frissen igazolt center Lucila Pascua is pályára léphet és segíthet egy jó eredmény elérésében.

Roberto Hernández előzetese:

A PEAC-Pécs ellen fogunk játszani, amely pillanatnyilag a legjobb csapat a bajnokságban szereplő magyar csapatokat tekintve. Tudjuk az ellenfelünkről, hogy igen keményen, néha faulthatáron játszik. Nagyon jó a 3-2-es zónavédekezésük, amelyben 3 pontos dobásokra kényszerítik az ellenfelet, viszont a zónán belüli területeket nagyon lecsökkentik. Ezért kell türelmesen játszanunk, a legjobb dobóhelyzetet választani, és jó mezőny-dobószázalékkal dobni. Ügyelnünk kell a labdaeladásokra, mert van nekik egy Maurita Reid nevű játékosuk, aki a mezőnyben a legjobb labdaszerző. Még mindig nem tudjuk, hogy minden játékosra számíthatunk-e, de remélem, igen, mert ez egy olyan meccs lesz, amit senki nem akar elveszíteni. Minden egyes PEAC elleni mérkőzésünk nagy csata volt és egy nagyon különleges összecsapás. Minden energiánkat megpróbáljuk beleadni a mérkőzésbe, még úgy is, hogy tudjuk, bizonyos értelemben hátrányban leszünk. De biztos vagyok benne, hogy minden játékosunk meg fog tenni minden tőle telhetőt, és az utolsó erőnkig harcolni fogunk. Hajrá PINKK!!!
Minden szimpatizánst és szurkolót várunk a mérkőzésre, hogy hangos szurkolással tegyük felejthetetlenné az estét. Varázsoljunk fergetes hangulatot a Lauber Dezső Sportcsarnokba!
HAJRÁ PINKK!