Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

A bajnoki címvédő lesz a PINKK vendége

2013. 12. 01.

Sikertelen hétközi főpróba és Aulani Sinclair szombati közös megegyezéssel történő távozása után a PINKK a Sopron csapatát fogadja. Az előjelek tehát ezúttal nem biztatóak, de fontos, hogy pozitívan gondolkozzunk.
A magyar csapatok versengésében az elmúlt másfél évben egynek sikerült eddig megverni a soproni együttest. Mégpedig a PINKK Pécsi 424-nek! Az októberi mérkőzés óta a címvédő kerete teljessé vált, emiatt a házigazdára lényegesen nehezebb feladat vár vasárnap délután.
A Pécs-Sopron meccs olyan több évre visszanyúló hagyományokkal rendelkezik, ami különlegessé tesz minden újabb összecsapást. Játékosok, edzők, szurkolók felfokozott izgalommal és reményekkel várják a mérkőzést. A PINKK meglehetősen előnytelen helyzetből indul neki a meccsnek. De mint már annyiszor bebizonyosodott korábban, ilyen pozícióban a csapat új erőre kap, és önmagát felülmúlva feszül neki az ellenfélnek. Csapatunk több alkalommal reménytelen helyzetből állt fel és fordított. Esetenként már úgy látszott, csak azért teremtünk ilyen körülményeket, mert mi nagy hátrányból szeretünk nyerni. Múlt szerdán nem sikerült. Most itt az idő!

Roberto Hernández a meccsről:

Mi vagyunk az a csapat, aki azzal büszkélkedhet, hogy két alkalommal győzött a Sopron ellen. Tudjuk, hogy ezúttal nehezebb lesz ellenünk, mert csapatuk jobb, mint a szezon elején, sztárjátékosaik jó formában vannak. Ez a mérkőzés kiváló alkalom arra, hogy hazai pályán fordítsunk a dolgok menetén. 100%-osan kell teljesítenünk és egy teljesen más hozzáállást kell mutatnunk lelkes és nagyszerű szurkolóink előtt. Itt az ideje sokkal keményebben dolgozni, egy csapatként játszani, és egy irányba tartani.
A Sopronnak erős dobójátékosaik vannak, mint például Tetemondova és Kelly Faris, akik nagyon jól dobnak a hárompontos vonalról is. Ponterős Hawkins és Sara Krnjič is. Zsovár Orsolya és Simon Zsófia, akik a háttérben a „piszkos munkát” végzik, szintén fontos játékosok. És természetesen nem szabad megfeledkeznünk Fegyverneki Zsófiáról sem, akinek gyakran van a kezében az irányítás. Reméljük, meg tudjuk állítani ezeket a játékosokat, ahogy a MEL második mérkőzésén, idegenben is tettük. Hajrá PINKK!
Várunk minden szurkolót a komlói Sportközpontba a vasárnap 17.00 órakor kezdődő bajnoki rangadóra!
A mérkőzést a Sportklub TV közvetíti.