Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Francia vendég érkezik

2013. 11. 26.

Az Európa Kupa csoportkörének 4. fordulójában a Tarbes GB csapata látogat hozzánk. Az első fordulóban nagy arányú vereséget szenvedtek el a PINKK-es lányok, azonban ennek egyik okozója ezúttal a vendégeket sújtja. Ez pedig a fárasztó hosszú utazás.
A G csoportban számunkra kedvező körbeverés alakult ki, emiatt kulcsfontosságú szerda este a győzelem megszerzése, amellyel hatalmas lépést tehetünk a továbbjutás felé. A francia együttes felemás novembert tudhat maga mögött, mert amíg az Európa Kupában két mérkőzést is meg tudott nyerni, hazája bajnokságában egyelőre csak bukdácsol.
A pécsi lányok tarbes-i veresége egy hosszú nyeretlenségi széria utolsó állomása volt. A csapat sokat tanult a vereségekből és az elmúlt négy mérkőzésből hármat megnyert. Ebből az utolsó Kassa elleni vereség az, ami miatt szomorkodhatnánk, de a körülmények ismeretében számunkra ez a mérkőzés nem bírt téttel.
Az előjelek kedvezőek számunkra és reméljük, hogy szép számú közönség előtt gyűjthetjük be az újabb győzelmet. HAJRÁ PINKK!