Magyar Bajnokság III. Helyezett, 2013. 2016. Magyar Bajnok, 2014. Magyar Kupa III. Helyezett, 2015. 2016.
Tabella
Kiemelt támogatóink


Támogatóink
Jegyek, bérletek
Facebook
Hírek

Francia vendég érkezik

2013. 11. 26.

Az Európa Kupa csoportkörének 4. fordulójában a Tarbes GB csapata látogat hozzánk. Az első fordulóban nagy arányú vereséget szenvedtek el a PINKK-es lányok, azonban ennek egyik okozója ezúttal a vendégeket sújtja. Ez pedig a fárasztó hosszú utazás.
A G csoportban számunkra kedvező körbeverés alakult ki, emiatt kulcsfontosságú szerda este a győzelem megszerzése, amellyel hatalmas lépést tehetünk a továbbjutás felé. A francia együttes felemás novembert tudhat maga mögött, mert amíg az Európa Kupában két mérkőzést is meg tudott nyerni, hazája bajnokságában egyelőre csak bukdácsol.
A pécsi lányok tarbes-i veresége egy hosszú nyeretlenségi széria utolsó állomása volt. A csapat sokat tanult a vereségekből és az elmúlt négy mérkőzésből hármat megnyert. Ebből az utolsó Kassa elleni vereség az, ami miatt szomorkodhatnánk, de a körülmények ismeretében számunkra ez a mérkőzés nem bírt téttel.
Az előjelek kedvezőek számunkra és reméljük, hogy szép számú közönség előtt gyűjthetjük be az újabb győzelmet. HAJRÁ PINKK!