Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Újabb rangos ellenfél vár a PINKK-re vasárnap este hattól Komlón

2013. 10. 05.

A Kassa és a Sopron ellen erős kezdéssel indított a pécsi csapat, a két Euroligás csapattal nagy harcot vívott a PINKK. A Sopron elleni idegenbeli győzelem és a Kassa elleni 4 pontos vereség szép reményeket és élményeket ébresztett szurkolóinkban.
Hétvégi ellenfelünk az MBK Ruzomberok, lenyűgöző sikerekkel rendelkezik. Kétszeres Euroliga győztes (1999, 2000) hatszor volt az Euroliga F4-ban, a négyes döntőben. Tavaly a Közép-Európai Ligában 3. lett míg az Európa Kupában elődöntőig jutott, a szlovák bajnokságban és a kupában döntőt játszott. Legutóbb az euroligás ZKK Novi Zagreb ellen éles csatában 2 pontos vereséget szenvedett otthon.
Úgy tűnik Közép-Európai Liga, a szlovák-magyar-horvát közös bajnokság igen éles, nagy küzdelmeket hozó meccseket hoz Nekünk.
A PINKK lányok és a Sopront megjáró szurkolók igen jó hangulatban várják a következő csatát. Nem csoda, mert egy utolsó pillanatos kosárral nyerni Sopronban az egyik legfelemelőbb érzése a pécsi kosárlabdát szeretőknek.
Ez a jó hangulat megalapozhat most egy olyan jó szériát, ami a régi szép idők hangulatát hozza vissza. Ehhez kell a szurkolói és támogatói segítség vasárnap is.
A mostani bajnokságra kiadott mini bérletek sikeresnek bizonyultak. Az első négy meccsre kiadott bérletek most utolsó akcióban, kedvezménnyel, 3000 Ft-ért illetve 1900Ft-ért vásárolhatók meg vasárnap. Így három igen jó mérkőzést nézhet meg, aki a csapatot támogatja.
Roberto Hernández a következő MBK Ruzomberok elleni meccsünkről a következőket gondolja: Megpróbáljuk ugyanazzal a jó érzéssel játszani a mérkőzést, mint a nagyszerű győzelmet eredményező Sopron ellenit. Tudjuk, hogy minden meccs más, de a végén mindig ugyanazt az érzést szeretnénk elérni. Most a szlovák ezüstérmes csapattal játszunk, biztos, hogy kemény csatát vívunk. A Rózsahegy sok játékost cserélt és új edzőjük is van, talán ezért két vesztes meccsel kezdték a szezont. Az egyiket Miskolc, másikat az erős csapat Zágráb ellen. Sok szlovák és két amerikai játékosuk van, az egyikük jól ismert Pécsett is. Stephany Murphy 23 pontot dobott a horvát csapat ellen. Nagyon jól kell védekeznünk ellenük. Ebben a szezonban négyszer fogunk a Rózsaheggyel játszani a Közép Európa Ligában és az Európa Kupában. Azt mondhatjuk, hogy ez lesz az első felvonás a különlegesen párbajunkban. Reméljük, a legjobb formánkat tudjuk nyújtani a szurkolóinknak és büszkék lehetünk a teljesítményünkre a meccs végén. A komlói csarnokban pedig zengjen, amilyen hangosan csak lehet a HAJRÁ PINKK!