Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

A szervezők nevében Mészáros Zalán átadta az adományt

2013. 10. 03.

Célba ért a szeptember 25-i kosárlabda emléknapon összegyűlt adomány.
A Fűzy Ákos emlékére és családja segítésére szervezett pécsi kosárlabda emléknap résztvevői által befizetett adományokat a múlt hétvégén Mészáros Zalán, a PEAC-PÉCS ügyvezetője a szervező bizottság tagjaként átadta Fűzy Ákos családjának.
Fűzy Anikó, Ákos felesége hálásan mondott köszönetet:
- Nagyon köszönöm mindazoknak, akik mellettem, a családunk mellett álltak ezekben a pillanatokban is, és lehetőségeikhez képest támogattak bennünket. Nagyon köszönöm, hogy ennyi ember szerette Ákost. Ez esett a legjobban számunkra, hogy láttuk, apát ennyire és ennyien szerették. Hálás vagyok, hogy ilyen sokan kijöttek szerdán a sportcsarnokba, és erkölcsileg és anyagilag is kifejezték a mellettünk állásukat. Köszönetet kell mondanom a teljes kosárlabda társadalomnak és a pécsi szurkolóknak is, akik nagyon közel álltak hozzánk –- fogalmazott Anikó, aki Győrből visszaköltözött Pécsre.
- Egy jó darabig itt is fogok maradni, mert újból fel kell építeni egy életet, és ezt hol máshol tenném, mint Pécsett? Mi innét indultunk, és most innét is megyünk tovább. A lányok közül Fédra Győrben, Fruzsi Sopronban tanul, Fanni van itt velem, meg a szüleim és Ákos anyukája. Ez lett a bázisunk. Hogy hogyan tovább, azt még nem tudom. Az idő kerekét visszaforgatni nem tudjuk, Ákost nem felejtjük, okosságaira, jó dolgaira és vidámságára még nagy szükségünk lesz.
Mindazok, akik a továbbiakban is segíteni tudják Fűzy Ákos családját, azt november 28-ig – Fűzy Ákos 50. születésnapjáig – megtehetik átutalással az alábbi számlaszámra:
Kosárlabda Akadémia Sport Kft.
"Fűzy Ákos családjának megsegítésére"
11731001-20702735
Ákos családjának a világbajnok magyar férfi vízilabda válogatott tagjai egy dedikált vízilabdát ajánlottak fel, melyre az akosemlekere@gmail.com címen lehet licitálni. A licit szeptember 26-án indult és október 10-én éjfélkor zárul le. A licit aktuális állását a bama.hu hírportálon lehet nyomon követni. A bevétel teljes egészében a családot illeti.