Magyar Bajnokság III. Helyezett, 2013. 2016. Magyar Bajnok, 2014. Magyar Kupa III. Helyezett, 2015. 2016.
Tabella
Kiemelt támogatóink


Támogatóink
Jegyek, bérletek
Facebook
Hírek

Hajtóerő és hangerő már betöltve

2013. 10. 01.

A PINKK Pécsi 424 klasszikus hangulatú rangadóra készül a UNIQA Euroleasing Sopron ellen. Szerdán 18 órától kezdődő mérkőzés lesz a Sopron szezonnyitó meccse. A PINKK már szombaton megízlelte a nagy csatákat ígérő új bajnoki rendszer küzdelmeit. Az évad első mérkőzésén a Közép-Európai Liga címvédő Good Angels Kosice csapatától kis arányú vereséget szenvedett. Most a tavalyi döntő másik résztvevőjéhez utazik. Legutóbb felkészülési mérkőzésen sikerült már meglepni az idei szezonra új edzővel készülő magyar bajnokot. A szerdai meccs azonban egészen más lesz. A pécsi lányok szombati harca nagy hajtóerővel töltötte fel a csapatot. A Kassa elleni mérkőzést Roberto Hernández kielemezte és videón prezentálta játékosainak a vereség tényezőit és a győzelem megszerzésének taktikáját. Jó hír, hogy teljes csapattal, 12 egészséges játékossal érkezik a PINKK Sopronba.
A soproni csapathoz megérkezett Kelly Faris és Tianna Hawkins is, akikkel együtt már teljes a vendéglátók kerete. Faris, a WNBA Connecticut Sun csapatában megsérült játékos még csak lelkileg áll a csapat mögött, mert a rehabilitációja befejező szakaszát végzi, Hawkins azonban akár pályára is léphet a mérkőzésen.
A PINKK szurkolói már megszervezték a túrájukat, autókkal, vonattal érkeznek a kihagyhatatlan meccsre. Az biztos, hogy hangerővel is alaposan felkészültek, mert tudják, hogy a pécsi lányok számítanak rájuk is. Nem fognak csalódni. Hajrá PINKK! Hajrá Pécs! zeng majd, a soproni csarnokban.
Szerdán a kapukat 16 órától nyitják. A mérkőzésre 1000 forintos egységáron válthatók belépők. A soproni csapat a találkozó teljes bevételét a balesetben elhunyt Tapodi Péter és Fűzy Ákos családjának a megsegítésére ajánlja fel, ezért kivételesen MINDEN csarnokba érkező (munkatársat, bérleteseket, utánpótlás játékosainkat is beleértve), csak az 1000 forintos jegy megváltásával léphet be az Arénába!