Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Hajtóerő és hangerő már betöltve

2013. 10. 01.

A PINKK Pécsi 424 klasszikus hangulatú rangadóra készül a UNIQA Euroleasing Sopron ellen. Szerdán 18 órától kezdődő mérkőzés lesz a Sopron szezonnyitó meccse. A PINKK már szombaton megízlelte a nagy csatákat ígérő új bajnoki rendszer küzdelmeit. Az évad első mérkőzésén a Közép-Európai Liga címvédő Good Angels Kosice csapatától kis arányú vereséget szenvedett. Most a tavalyi döntő másik résztvevőjéhez utazik. Legutóbb felkészülési mérkőzésen sikerült már meglepni az idei szezonra új edzővel készülő magyar bajnokot. A szerdai meccs azonban egészen más lesz. A pécsi lányok szombati harca nagy hajtóerővel töltötte fel a csapatot. A Kassa elleni mérkőzést Roberto Hernández kielemezte és videón prezentálta játékosainak a vereség tényezőit és a győzelem megszerzésének taktikáját. Jó hír, hogy teljes csapattal, 12 egészséges játékossal érkezik a PINKK Sopronba.
A soproni csapathoz megérkezett Kelly Faris és Tianna Hawkins is, akikkel együtt már teljes a vendéglátók kerete. Faris, a WNBA Connecticut Sun csapatában megsérült játékos még csak lelkileg áll a csapat mögött, mert a rehabilitációja befejező szakaszát végzi, Hawkins azonban akár pályára is léphet a mérkőzésen.
A PINKK szurkolói már megszervezték a túrájukat, autókkal, vonattal érkeznek a kihagyhatatlan meccsre. Az biztos, hogy hangerővel is alaposan felkészültek, mert tudják, hogy a pécsi lányok számítanak rájuk is. Nem fognak csalódni. Hajrá PINKK! Hajrá Pécs! zeng majd, a soproni csarnokban.
Szerdán a kapukat 16 órától nyitják. A mérkőzésre 1000 forintos egységáron válthatók belépők. A soproni csapat a találkozó teljes bevételét a balesetben elhunyt Tapodi Péter és Fűzy Ákos családjának a megsegítésére ajánlja fel, ezért kivételesen MINDEN csarnokba érkező (munkatársat, bérleteseket, utánpótlás játékosainkat is beleértve), csak az 1000 forintos jegy megváltásával léphet be az Arénába!