Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Tabella
Kiemelt támogatóink

Támogatóink
Jegyek, bérletek
Facebook
Hírek

Sokkal több lesz, mint egy meccs

2013. 09. 20.

Barátok, kollégák, egykori ellenfelek, játékvezetők, szurkolók, támogatók közösen emlékeznek majd Fűzy Ákosra, szeptember 25-én szerdán, emlékmérkőzésekkel tisztelgünk Fűzy Ákos emlékének.
Helyszín: Lauber Dezső Városi Sportcsarnok
Kapunyitás: 12.30 Keleti oldal, 16.00 Déli oldal
Egykori csapatainak vezetői, társai és barátai közös szervezésében ezen a napon két utánpótlás-, illetve a Pécsi VSK-PANNONPOWER - Kaposvári KK férfi, majd ezt követően a PEAC-Pécs - PINKK Pécsi 424 női mérkőzésre kerül sor.
A két főmérkőzés szünetében rövid megemlékezés lesz, melyen egy világsztárt köszönthetünk majd a Sportcsarnokban. Mága Zoltán hegedűművész kizárólag erre az eseményre érkezik hozzánk és tudását megosztva közösen tiszteleghetünk Ákos emlékének.
Kezdési időpontok:
13:00 Kosárlabda Akadémia Pécs – Dombóvári Kosársuli KE (U18 fiú)
15:00 Kosárlabda Akadémia Pécs – HAT-AGRO UNI Győr U15 leány
17:00 Pécsi VSK-PANNONPOWER – Kaposvári KK
19:00 PEAC-Pécs – PINKK Pécsi 424
Az emlékmérkőzésre kizárólag az 1000 Ft értékű Adomány megfizetésével lehet belépni. Meghívók, VIP belépők, bérletek, szabadjegyek kiadása nem történik. Az Adomány bevétel teljes összege a család részére kerül átadásra. Emellett az érintett pécsi sportszervezetek közös döntése alapján egy, a nemes célra elkülönített alszámla áll rendelkezésre azoknak, akik magánszemélyként, avagy céges felajánlásként szeretnének Ákos családján segíteni:
Kosárlabda Akadémia Sport Kft.
Fűzy Ákos családjának megsegítésére
11731001-20702735
Kérünk minden szurkolót, akik a rendezvényre érkeznek, hogy vagy fekete, vagy fehér (vagy fekete-fehér) felsőben tisztelegjünk Ákos emlékének.
Vendégszektor kialakítása, ültetési rend nem lesz az eseményen, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Bízunk benne, mindenkinek sikerül arról a helyről néznie a lelátón történő eseményeket, amelyet az elmúlt évtizedek alatt megszokott, akár a női, akár a férfi kosarasok mérkőzésén.
Mindenkit várunk, hogy méltó módon tisztelegjünk közösen városunk egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb edzőjének emléke előtt!
Sokkal több, mint egy meccs!