Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Válogatott játékosai maradnak a PINKK Pécsi 424 csapatánál

2013. 05. 28.

A kosárlabda válogatottal kínai túrára készülő Ruják Nóra és Sarok Nikolett a következő szezonban továbbra is a PINKK csapatát erősítik.
Ruják Nóra az elmúlt szezonban a pécsi sportcsarnokban a városi rangadón, több ezres nézősereg előtt nyújtott olyan teljesítményt, ami sokáig emlékezetes marad. Az első negyedben szerzett pontjaival épített ki jelentős előnyt a PINKK a városi riválisával szemben.
Sarok Nikolett sérüléseiből felépülve a szezon záró szakaszában folyamatosan kimagasló teljesítményével jelentős mértékben járult hozzá a PINKK sikeréhez.
A két válogatott játékos mellett szerződést hosszabbított a két gyermeke mellett visszatérő Kováts Nóra is. Ő az elmúlt szezonban a PINKK meglepetés emberének bizonyult, a kispadról jelentős támogatást tudott nyújtani csapatának.
A három játékos a magyar és a magyar-szlovák bajnokságban biztos, hogy sok magas színvonalú meccs részese lehet. Az Európa Kupa küzdelmekben való részvételük a komlói sportcsarnok alkalmasságától és nagyban a támogatók segítségétől függ.